CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, February 26, 2011

Hadiah yang tak dijangka

semalam masa aku tgh sibuk² siapkan punch card (cop sabtu ahad jer), tiba².... ada seketul hadiah diletakkan atas meja aku sambil diiringi lagu slamat ari jadi... uiks... besday dah lepas dah... ekekeke... hepi?... mesti ar hepi... hooorayyyyyyy dapat hadiah... susah² jer... ahaks...



tengok tu muka tengah hepi


ni kad ucapan

dorang suh bukak kat umah... hehehe... memang nak bukak kat umah pon... balik time tu baru pas ujan.... jadi jalan basah... aku ni risau selipar aku putus jer klu jalan basah... tup² masa turun bas tu, dah sampai masanya kot, selipar aku btul² putus.... waaaaaaaaaaa.... nak tak nak kena ler daki bukit ngan selipar putus tu... time tu gak mesej hubby suh balik awal sebab nak ajak pegi pasar beli selipar... sedeyyyy tul masa tu....

balik umah jer trus bukak hadiah... bukak sampul nampak kotak BATA... masa tu dah senyum skit dah... tengok² isi dalam kotak... jeng jeng jeng.... pucuk dicita ulam mendatang... korang ni tau² jer selipar aku nak putus...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ni ler hadiahnyer

malam tu aku kensel beli selipar baru... sebab aku dapat sepasang sandal yang cantek... ahaks... tima kasih semuaaaa.... ngam² jer saiz aku... patot ar korang sibuk² tanya aku pakai selipar saiz berapa... ada udang sebalik batu rupanyer... tapi tak pernah lak aku pakai tumit tinggi² ni... tapi walau apa pon aku sukaaaaaaaaaaaaaa sangat.... muakhhhhssssss.... cayang korang... ahaks... time ni baru nak sayang ek... anyway... tima kasih sekali lagik......




6 pengkritik hebat:

MarDiah

cantik.. sweet...

Jilah

TQ... :)

SuTeRa

hehehehe...
hari isnin ni akk pakai g office yer...
hhehehehe....

Dr. Rodzila Rodi

bestnye dapt hadiah..
tu namanya kebetulan jilah..kan??
jeles sungguh

Siti

Eo n ella yg pilih..sy xtau citarasa kak jilah.. sy xnampak pom kak jilah pakai..nanti dtg tayang kat tempat sy etek deh..

Jilah

sutera,
baru 2 hari pakai, mcm give up jer... sakit kakiku mendaki bukit

Kak zila,
memang sangat kebetulan... ahaks... rezeki kak...

siti,
isk, takkan nak tayang kot... malu la daku...