CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Friday, January 1, 2010

1 Januari 2010

First day in 2010... boringnyerrrrrr... duk umah sorang2... balik2 layan internet jer... boring sungguh kurasakan... adik ipar aku yang nak datang ari ni pon tak jadi datang... hubby kata dia amik cuti sok... huhuhu ajak aku gi mines... nak carik game baru ar tuh...

pagi tadi pas hubby gi keje je trus on internet sambil menunggu mesin basuh aku stop... hari ni jer dah 4 kali aku on off laptop... huhuhu... petang tadi tengok citer click... berjurai2 air mata aku... padahal takder ar sedih pon... aku jer yang cepat sangat rasa sebak...

kira duit syiling dalam tabung... ada ar dalam 80 lebih... huhuhu... banyak gak dah menabung ni rupanya... duit syiling aku ni betul2 membantu bila time sesak yang sangat2...


sambil menaip, sambil tengok tv citer mr bean holiday... citer ni dah tengok banyak kali dah... tapi disebabkan tv lain takder citer yang boleh menarik perhatian aku, so tengok je la... ingatkan nak ajak hubby balik kampong sok... balik hari jer... pergi pagi, petang tu balik ar... tapi hubby takmo sebab kejap sangat... tak puas jumpa Fatin katanya... hmmm...

nak ajak hubby shopping kat nilai.... tunggu hubby gaji.... muahahahaha...

3 pengkritik hebat:

riana

ala...siannyer. having BBQ pun best gak, ni lah masanya nak membakar2

anyway, selamat tahun baru

liana

bagus betul still menabung,,,macam kiut je tabung tu..i like

rozilah

hehehe... selamat tahun baru... marilah menabung untuk tahun depan...