CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, June 7, 2010

Laksa goreng

korang pernah tak makan laksa goreng?... ari tu masa tengok JJCM, si serena ni tengah makan laksa goreng... perghhh rasa nak meleleh air liur tengok dia makan... pastu aku pon cuba2 la nak wat laksa goreng gak... hasilnya.... tarrraaaa...


hehehe... tak sedap sebab tawar... aku rasa kena wat berkuah kot baru best sebab laksa tu tawar bebenor... next time nak try lagi... errr... aku tambah OTAKU dalam itu laksa... yang wat tak sedap cuma kurang garam...

*OTAKU - sejenis perencah kuey teow

2 pengkritik hebat:

Secret Drifter

salam kak, laksa goreng ??

tak silap di college saya ada laksa goreng.. dia bagi name cina dia...

tak makan sbb besar sgt potion dia, nak kata tawar pun leh gak yg college punya.. huhu

rozilah

salam...

mybe laksa tu sendiri memang tersangat tawar... perencah2 lain macam fishcake, tofu cukup rasa jer... tapi bila sampai kat laksa tu tersangatla tawar...

lagipon si serena tu makan laksa goreng basah... macam berkuah... next time kena wat berkuah la kot...