CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Wednesday, April 18, 2012

2 hari jer

tido kepenatan... tak sempat nak tukar baju...

2 hari ada bengkel... dari pagi sampai petang... nasib la tak sampai malam... minggu lepas dapat tau kena pergi bengkel terus aku susah ati... almaklumlah Fatin ikut aku pegi keje lepas abis sekolah... nak suh hubby cuti rasa tak sampai ati lak... ari tu dia dah amik cuti banyak... lepas tu pikir nak hantar balik kampong jer... isk...ekonomi tengah merudum skang... nak hantar balik kampung memang lepas... tapi nak amik balik tu memang sakit... lagipon kalau balik kampong, kena ponteng sekolah seminggu... lama tu... 

bila ada masalah, pala otak mula ler ligat pikir tu pikir ni... last² terlintas kat pala otak pasal pengasuh yang tinggal berhampiran kat skolah Fatin... no. tepon dia memang dah lama aku simpan... mintak tolong dia jagakan untuk 2 hari... sehari RM15... ok la tu... lagipon pengasuh tu jaga kawan² skolah dia gak... so, Fatin  langsung tak meragam...maklumlah ramai kengkawan...

hari ni last bengkel... bengkel ni berantai lak tuh... ada sambungan lagi... lepas ni tak tau ler kemana lak kena berbengkel... klu kena bermalam, maka terpaksa ler aku hantar gak balik kampong budak ni... haih... bila la hubby nak keje waktu opis ni... susahnyerrrrrr....







2 pengkritik hebat:

Siti

cabaran ibu bekerjaya..

kalau next time kak jilah kena ostesen, atin duk ngan sy pun xpe..xkan nak ponteng seminggu kot.. bleh kawan dgn aniq-eryna-new baby..

Jilah

kalau atin leh duk ngan orang lain, saya tak kisah... ni asyik cari mommy dia jer...