CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, March 3, 2011

Balik Kampong

nak masok contest kak zila... tapi kepala duk pikir nak balik kampong... postpone dulu contest tu...

sok pagi² buta pas suboh nak bergerak ke hentian putra... harap² sempat la amik bas kul 9.00 pg... kali ni hubby ikut skali... so, ada geng nak gado dlm bas... hopefully semuanya berjalan lancar...

lagi satu kepala asyik pikir pasal retreat ... dapat pegi ke tak ni?... isk... aku teringin nak pegi...

"b... pleaseeeee... bagi ler ayg pegi... abg ikot ar skali... plsssssssssss....."

tapi fatin?... serabot pala dah ni... klu amik fatin, mana nak korek fulus?... nak pi kursus lagi... klu la leh wat part time ujung minggu kan bagos... korang xmo amik aku keje part time ke? sabtu ahad... pagi sampai petang jer... errr... mesti ar yang halal... basuh pinggan ke... taip surat ke... kemas umah ke... cuci baju ke (tapi aku suh mesin cuci ar)...

haih...


2 pengkritik hebat:

SuTeRa

semoga akak dapat pergi...boleh cukup kan 7hr berkursus...insyaallah...suami akak pasti akan memahami...

Jilah

takut dia tak bg last minit jer ...