CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Sunday, March 28, 2010

Balik kampung

Sebenarnya dah lama aku balik kampong, cuma baru sekarang jer nak update blog... malas bebenor aku rasa nak menaip dan merangka cerita... maklum la penyakit malas tu semakin menjadi2... kat umah pon dah jarang bukak internet... rasa rugi lak bayar tiap2 bulan tapi tak guna... nak terminate sayang lak... ada gak pekdah bila tiba waktu emergency nak guna internet nanti... well, masa aku balik kampong minggu lepas ada ler aku amik gambo pokok2 sekeliling umah aku... sebahagian daripada nya korang leh tengok kat bawah ni... ada gambo pokok yang aku tak amik... anak aku sebok mengekor aku keliling rumah....



Paham2 sendiri le yer... malas aku nak tagging satu2 nama pokok...

2 pengkritik hebat:

nadia hakimah

akak kalo blik kpg...bwk r rambutan untuk sy...huhuhuhu...3 biji pun jadi la....kempunan sy...

rozilah

erkkk... tak balik kampong sehingga la pulang dari sabah...