CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, May 9, 2011

Citer pasal raya

isk... skang bulan 5... raya dah nak dekat dah... satu hape pon tak prepare lagi... yang paling penting ----> $$$$$..... waaaaaa... duit tak kumpul² lagi... rasa macam tiket balik sabah tu bakal jadi abu... bila ada duit lebih, ada jer godaan dan cobaan yang datang... isk... sob... sob... tadi pon baru jer soping ngan kawan... isk...

baju raya pon tak cari lagi... orang kata klu nak tempah baju melayu kena cepat²... isk... mahal bebenor ler... aku tak pandai nak shoping kain² wat baju ni... arghhhhh... kenapa pompuan yang kena pikir semua ni... laki aku tak amik peduli pon.... huh...

nasib ko ler bang klu raya tahun ni kat pahang gak... ayg tak kesah... tapi sanggup ke abg menanggung rindu kat family tu lama²?... jadi, untuk merealisasikan impian abg tu, sila ler bantu isteri mu yang comel lagi manis ni mengumpul dana... (jangan lupa masukkan duit dalam tabung yang ayg letak atas tv tu yer... tu tabung khas untuk raya)... harap maklum...







2 pengkritik hebat:

Alia

wah,,,lama dah x menabung,,gud idea,,,saya pun nak start beli tabung balik lepas kawin,,huhu

Jilah

hehehe... klu start skang pon leh...